Wie - Wat - Waar

In 2008 besloten wij, Gertjan de Zoete en Elly Schipper, om vanuit Nederland naar Extremadura te emigreren. In Nederland was Gertjan professioneel fotograaf en Elly docente in het voortgezet onderwijs. Nadat we in 1995 voor het eerst deze regio in het binnenland van Spanje bezochten, zijn we er in de jaren daarna meer dan twintig keer op vakantie geweest. In Extremadura vinden we nog echt ruimte en rust, een combinatie die in Europa helaas steeds zeldzamer wordt. Werkelijk iedere bezoeker verbaast zich hierover!

Dichtbij Nationaal Park Monfragüe, op een zeer strategische locatie, hebben wij vijf vrijstaande luxe vakantiebungalows en een studio (onderdeel van onze eigen woning) gerealiseerd. 
Op deze mooie plek tussen de steeneiken kunt u zelf ervaren wat Extremadura zo bijzonder maakt: rust, authenticiteit, culturele bezienswaardigheden en een overdosis aan natuur, met als hoofdrolspelers interessante vogelsoorten, zoals monniksgieren, grote trappen, de Spaanse keizerarend, hoppen, blauwe eksters en in de winter grote aantallen kraanvogels.
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief, die elke drie maanden verschijnt.

Ik_vertrok_Elly_Schipper_cover website

Alles lezen over de totstandkoming van Finca Las Abubillas? Bestel hier ons boek: www.boekenbestellen.nl/boek/ik-vertrok/43389

Gertjan de Zoete en Elly Schipper

Met onderstaande foto behaalde Gertjan in de prestigieuze natuurfotowedstrijd BBC Wildlife Competition of the Year (editie 2009) een 'Highly Commended' onderscheiding.

Extremadura, vakantie, vogels, Monfragüe, Nationaal Park, Azure-winged Magpies; highly commended in BBC Wildlife Competition of the year 2009