Aanbiedingen

Wilt u er echt even helemaal tussenuit, de hectiek ontvluchten en eens heerlijk de stilte en ruimte van Extremadura ervaren: reserveer nu een vakantiebungalow op Finca Las Abubillas.  


Aanbieding 1: 

Op 21 oktober 2017 kunnen we hopelijk het eerste lustrum van Finca Las Abubillas vieren! En mogen we terugzien op een zeer succesvol vijfjarig bestaan. Heel veel gasten kunnen inmiddels de weg naar Las Abubillas wel dromen, want ons percentage terugkomers is aanzienlijk! Om ons eerste lustrum niet ongemerkt voorbij te laten gaan menen we voor het komend najaar (vanaf 21 oktober t/m eind december) een aantrekkelijke aanbieding te lanceren: Wie twee weken boekt op Finca Las Abubillas betaalt € 995 in plaats van € 1470. Een korting van maar liefst bijna vijfhonderd euro. Voor de vierpersoonsbungalow krijgt u een evenredige korting. Dus, als u altijd al eens kennis hebt willen maken met Extremadura en onze onvergetelijke vakantiehuisjes; profiteer hier van! P.S. Uiteraard zijn al onze eerdere gasten ook van harte welkom. Graag zelfs!

 

Aanbieding 2:
Opnieuw herhalen we in het vroege voorjaar onze 'woest aantrekkelijke' aanbieding: In de periode van 20 januari tot 15 maart 2018 kunt u twee weken op Finca Las Abubillas verblijven voor de prijs van € 885. Deze aanbieding is alleen van toepassing op onze twee persoons bungalows. Voor de eerste week betaalt u het normale tarief van € 735, de tweede week krijgt u er bij voor slechts € 150.
Geloof het of niet, maar het vroege voorjaar is echt fantastisch in Extremadura! We hebben wegens herhaaldelijk succes van deze aanbieding nog maar beperkt plaats!

 

Vraag hier uw reservering aan.